Επιλογή Σελίδας

Μελέτες Διάρκειας Ζωής Προϊόντων

Μελέτες Διάρκειας Ζωής Προϊόντων / Self Life Testing 

Τα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια μπορούν να εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για την ασφάλεια και την ποιότητα του προϊόντος σας, καθ’ ολη την διάρκεια ζωής αυτού.  Η διατήρηση της ασφάλειας και της ποιότητας του προϊόντος καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής είναι ο στόχος όλων των παραγωγών τροφίμων.

Η υποβάθμιση λόγω μικροβιακής δραστηριότητας μπορεί να αποτελέσει σοβαρή απειλή τόσο για την ποιότητα και την ασφάλεια των περισσότερων προϊόντων διατροφής. Είναι επομένως απαραίτητο να ακολουθείται συστηματική προσέγγιση για τον καθορισμό της διάρκειας ζωής των προϊόντων.

Οι δοκιμές μελέτες διάρκειας ζωής μικροβιακών φυλών παρέχουν τις θεμελιώδεις πληροφορίες για την επιβεβαίωση και την ολοκλήρωση μιας αξιολόγησης μικροβιακού κινδύνου. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επικύρωση ελέγχων που έχουν σχεδιαστεί για τη διατήρηση της ακεραιότητας του προϊόντος. Σε περίπτωση που ο χρόνος είναι περιοριστικός παράγοντας, υπάρχει η δυνατότητα εκτίμησης της διάρκειας ζωής, μέσω αναλυτικών μοντέλων.

Πιστοποιήσεις

ΕΣΥΔ
ilac-MRA
FIL IDF
IOC
Japan
Fruit Monitoring

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Q&Q Analysis

Στόχος όλων εμάς, στα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Q&Q Analysis, είναι η παροχή ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ, ΆΜΕΣΩΝ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ υπηρεσιών αναλύσεων, ποιότητας, έρευνας και ανάπτυξης, προκειμένου οι πελάτες μας, να είναι σίγουροι σε κάθε στάδιο της παραγωγικής τους διαδικασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρασιατών 67 & Κουντουριώτου Βόλος – 38333

+30 24210 34 119

Δε-Πα: 9πμ με 5μμ