Επιλογή Σελίδας

Πολιτική Ποιότητας

Τα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Q&Q Analysis εφαρμόζει πελατοκεντρικά συστήματα διαχείρισης  ποιότητας, στοχεύοντας στη απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Η διοίκηση και το προσωπικό της Q&Q Analysis, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι συνεργάτες της, να έχουν επίγνωση της χρησιμότητας και της σπουδαιότητας των ενεργειών τους και του τρόπου με τον οποίο συμβάλλουν στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Η εταιρεία αναζητά συνεχώς ανατροφοδότηση από τους πελάτες της σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Για τον σκοπό αυτό διενεργεί ετησίως Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών (Surveys), μέσω των οποίων καταγράφονται οι νέες τάσεις της αγοράς καθώς και οι ευκαιρίες για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Έχοντας ως γνώμονα, τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών,  από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, η πολιτική ποιότητας που εφαρμόζουν τα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Q&Q Analysis στηρίζεται στους εξής πυλώνες:

  • Παροχή υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025
  • Άσκηση βέλτιστης επαγγελματικής πρακτικής σε όλα τα επίπεδα
  • Χρήση διακριβωμένου, αξιόπιστου και ιχνηλάσιμου ως προς τα εθνικά πρότυπα εξοπλισμού, προτύπων και υλικών αναφοράς, καθώς και εφαρμογή προτύπων μεθόδων ανάλυσης και ανάπτυξη ελέγχων, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αξιοπιστία και ακρίβεια των παρεχόμενων πιστοποιητικών ανάλυσης.
  • Συμμετοχή σε διεργαστηριακά προγράμματα του εξωτερικού και του εσωτερικού της χώρας
  • Συνεχής επιμόρφωση και κατάρτιση των συνεργατών της

Πιστοποιήσεις

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Q&Q Analysis

Στόχος όλων εμάς, στα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Q&Q Analysis, είναι η παροχή ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ, ΆΜΕΣΩΝ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ υπηρεσιών αναλύσεων, ποιότητας, έρευνας και ανάπτυξης, προκειμένου οι πελάτες μας, να είναι σίγουροι σε κάθε στάδιο της παραγωγικής τους διαδικασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρασιατών 67 & Κουντουριώτου Βόλος – 38333

+30 24210 34 119

Δε-Πα: 9πμ με 5μμ