Επιλογή Σελίδας

Ιστορικό

Η δραστηριοποίηση της Q&Q Analysis Χημικά και Μικροβιολογικά  Εργαστήρια, ξεκίνησε το 2008 με την ίδρυση τους, από ομάδα επιστημόνων με επικεφαλή την κ. Παπαρίζου Εβίνα, Βιολόγο MSc.

Μέσα από συνεχή και αδιάλειπτη λειτουργία και εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών, τα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Q&Q Analysis  έχουν εδραιωθεί, κατέχοντας ηγετική θέση, στην κάλυψη των αναγκών στον Αγροτικό Τομέα, την Βιομηχανία Τροφίμων και Ζωοτροφών καθώς και τον κλάδο της Προστασίας Περιβάλλοντος. 

Θέτοντας υψηλά κριτήρια, στη επιλογή συνεργατών-αναλυτών, στον αναλυτικό και βοηθητικό εξοπλισμό του εργαστηρίου καθώς και στην σωστή οργάνωση και κατανομή των λειτουργιών του εργαστηρίου, με το νου στραμμένο στο μέλλον ακολουθούμε πιστά το μότο μας: 

√ Αναλύουμε 

           √ Προτείνουμε

                       √ Εξελίσσουμε 

Στόχος όλων εμάς, στα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Q&Q Analysis, είναι η παροχή αξιόπιστων, άμεσων και παγκοσμίως αναγνωρισμένων υπηρεσιών αναλύσεων, ποιότητας, έρευνας και ανάπτυξης, προκειμένου οι πελάτες μας, να είναι σίγουροι σε κάθε στάδιο της παραγωγικής τους διαδικασίας. 

Πιστοποιήσεις

ΕΣΥΔ
ilac-MRA
FIL IDF
IOC
Japan
Fruit Monitoring

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Q&Q Analysis

Στόχος όλων εμάς, στα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Q&Q Analysis, είναι η παροχή ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ, ΆΜΕΣΩΝ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ υπηρεσιών αναλύσεων, ποιότητας, έρευνας και ανάπτυξης, προκειμένου οι πελάτες μας, να είναι σίγουροι σε κάθε στάδιο της παραγωγικής τους διαδικασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρασιατών 67 & Κουντουριώτου Βόλος – 38333

+30 24210 34 119

Δε-Πα: 9πμ με 5μμ