Επιλογή Σελίδας

Θεσεις Εργασιας

Η εργασία στην Q&Q Analysis, σημαίνει την ένταξη, σε ομάδα παθιασμένων ανθρώπων, που πλαισιώνονται από υπερσύγχρονο εξοπλισμό, προσφέροντας, υπηρεσίες δοκιμών υψηλών προδιαγραφών και αξιοπιστίας, στην ευχέρεια των πελατών της.

Το ομαδικό αλλά και επιχειρηματικό μας πνεύμα, είναι το κλειδί, για να φέρουμε στην ζωή, την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών δοκιμών για την διασφάλιση της ποιότητας, βοηθώντας τους πελάτες μας να προχωρήσουν μπροστά.

Μια καριέρα στην Q&Q Analysis, σημαίνει, ότι θα εφαρμόσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας, για να διασφαλίσετε,την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται από τους πελάτες μας.

Όραμά μας, είναι να γίνουμε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης στην Ελλάδα για τη Διασφάλιση Ποιότητας.

Εάν θέλετε, να γίνετε μέλος της ομάδας μας, αυτό που απαιτείται είναι ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΥΤΟΠΑΡΟΤΡΗΝΣΗ, και ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

Εάν αυτά, είναι δεδομένα για εσάς, δεν έχετε παρά να στείλετε το δικό σας βίντεο, παρουσιάζοντας τον εαυτό σας, σε ένα από τα email της εταιρείας μας (gramatia@qq-analysis.gr).

Πιστοποιήσεις

ΕΣΥΔ
ilac-MRA
FIL IDF
IOC
Japan
Fruit Monitoring

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Q&Q Analysis

Στόχος όλων εμάς, στα Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Q&Q Analysis, είναι η παροχή ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ, ΆΜΕΣΩΝ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ υπηρεσιών αναλύσεων, ποιότητας, έρευνας και ανάπτυξης, προκειμένου οι πελάτες μας, να είναι σίγουροι σε κάθε στάδιο της παραγωγικής τους διαδικασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρασιατών 67 & Κουντουριώτου Βόλος – 38333

+30 24210 34 119

Δε-Πα: 9πμ με 5μμ